Ενωσιακό κάτω των 10 με επιτυχίες για το SMASH TENNIS TRIPOLIS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά κάτω των 10 ετών στις εγκαταστάσεις του Smash tripolis tennis club, ένα τουρνουά που ανέλαβε να διοργανώσει ο αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης <Άτλας>.

Η προσέλευση αθλητών και συνοδών ήταν πολύ μεγάλη και το θέαμα που πρόσφεραν οι μικροί διαγωνιζόμενοι υψηλό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Smash σημείωσε αρκετές επιτυχίες. Η Νικήτα Ηλιανή κατέκτησε την 2 η θέση στο τουρνουά κοριτσιών κάτω των 10 ετών και η Κούσουλα Χριστίνα την 3 η θέση. Στο ταμπλό consolation η Ξουρή Αναστασία κατέλαβε την 1 η θέση και ο Αθανασόπουλος Γιώργος την 2 η θέση.

Από την αγωνιστική ομάδα του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης <Άτλας> και του Smash tripolis συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τουρνουά και οι αθλητές: Αποστολόπουλος Βασίλης, Γκουτέλας Παναγιώτης, Αργυρόπουλος Σπύρος, Καμπυλαυκάς Δημήτρης, Δεμπεγιώτης Βασίλης, Χριστόπουλος Θοδωρής και Κασίμης Κωνσταντίνος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο