Έργα στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τρίπολης

Στην κατασκευή δικτύου ύδρευσης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τεγέας, προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης, μέσω της ΔΕΥΑΤ.

Πρόκειται για μία απαραίτητη υποδομή η οποία θα εξυπηρετήσει τις ομάδες που θα αγωνίζονται στο γήπεδο της Τεγέας.

Για την υλοποίηση του έργου υπήρξε η έγκριση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και η άριστη συνεργασία ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, κ. Στέφανο Χατζόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Τεγέας, κ. Δημήτρη Μακαρούνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «παρών» στις εργασίες ήταν και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Επισκοπής Τεγέας, κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Χατζόπουλος σημείωσε ότι «η ΔΕΥΑΤ ανταποκρίθηκε άμεσα στην κατασκευή ενός δικτύου άκρως απαραιτήτου για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τεγέας. Με τη συνεργασία του κ. Μακαρούνη, κάναμε πράξη ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος τόνισε: «Στον Δήμο Τρίπολης προσπαθούμε διαρκώς, με βάση τις δυνατότητες μας, να βελτιώνουμε τις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας. Στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και προχωράμε σε έργα αναβάθμισης των γηπέδων μας. Αυτό πράξαμε και για το γήπεδο της Τεγέας, με την καθοριστική συμβολή της ΔΕΥΑΤ και του κ. Χατζόπουλου».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο