Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Ιουλίου 12, 2022
Την 15η Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ μπαρ», στον εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Ι. Κυριακόπουλος – Κ. Μπακογιαννάκης Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Νάτσης Βασίλειος του Νικολάου», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 2 και Κύπρου 21 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφέ μπαρ - εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Καφεστίαση Ο.Ε.», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης 23 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia