Εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή κ. Παππά Κωνσταντίνου, με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή κ. Παππά Κωνσταντίνου, με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (12/7/2022).

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και των υπηρεσιών του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής. Συζητήθηκαν παράλληλα τα ζητήματα που αφορούν την αύξηση της παραβατικότητας σε ορισμένες δημοτικές ενότητες. Γι’ αυτό το σκοπό έγιναν εισηγήσεις για αύξηση της επιτήρησης από τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε στις περιοχές που παρουσιάζονται προβλήματα.
Παράλληλα, αναγνωρίστηκε από την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας η προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα των δράσεων και των ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν προσηλωμένοι σε έναν κοινό, διττό στόχο, που δεν είναι άλλος από την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μας αλλά και της ασφάλειας των πολιτών.
Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Παππά κάθε επιτυχία στα νέα δύσκολα καθήκοντά του.
Ο κ. Παππάς αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης, διαβεβαίωσε πως η συνεργασία θα είναι με γνώμονα πάντα το καλό των δημοτών, την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο