Συνάντηση Γιαννακόπουλου με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

Τις προηγούμενες ημέρες, έγινε συνάντηση μεταξύ των κ. Γιαννακόπουλου Νικολάου υπ. Βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ. και της διοικήσεως του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου του Διοικητή κ.Τζανή Αναστασίου και του Αναπλ. Διοικητή κ. Διαμαντάκου Κυριάκου.

Έγινε ενδελεχής ενημέρωση του κ. Γιαννακόπουλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο αλλά και τις λύσεις και τα αποτελέσματα που επιδιώκει και επιτυγχάνει η παρούσα διοικητική αρχή.
Βασικό θέμα ήταν τα οικονομικά δεδομένα για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του ιδρύματος και η οργανωτική δομή διοικητικού και ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κ. Γιαννακόπουλος συμμετείχε και στην πολύ πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο όπου και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να μεταφέρει τα γενικότερα θέματα του νοσοκομείου.
Μεταξύ των διοικούντων του νοσοκομείου και του κ. Γιαννακόπουλου διαπιστώθηκε πλήρη συνεργασία και ειλικρινή διάθεση για θετικά αποτελέσματα στον χαρακτήρα που πρέπει να έχει το «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ» στην κοινωνία της Τρίπολης, της Αρκαδίας αλλά και ευρύτερα στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος επισήμανε και τον πιο έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα που πρέπει να καταφέρουμε να του προσδώσουμε προσδοκώντας την μετεξέλιξη στο χώρο της υγείας για τις επόμενες δεκαετίες δηλώνοντας εκ προοιμίου τον τεράστιο και καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Έλληνες της Διασποράς και η Παναρκαδική Ομοσπονδία της Αμερικής από την έναρξη της λειτουργίας του και διαχρονικά.

Το νοσοκομείο ασφαλώς στηρίζεται στους ανθρώπους του που το ζουν και το λειτουργούν καθημερινά, που χωρίς αυτούς θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα και αυτοί δεν είναι άλλοι από το ιατρικό – νοσηλευτικό καθώς και διοικητικό προσωπικό στους οποίους οφείλουμε ως πολιτεία να είμαστε στο πλευρό τους , βοηθώντας το έργο τους με νέα άτομα στο ενεργειακό δυναμικό του ιδρύματος αλλά και με άρτιες και σωστές εγκαταστάσεις με όλα τα εργασιακά δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν στην εποχή μας.

Σίγουρα σε αυτό θα βοηθήσουν και οι εξαγγελίες που κατά καιρούς γίνονται από το αρμόδιο Υπουργείο και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία να προχωρήσουν.

Τέλος ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους ανθρώπους της υγείας του Νομού μας που κυριολεκτικά στάθηκαν ορθοί σε αυτόν τον υγειονομικό πόλεμο που είχαμε τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια και δυστυχώς εξακολουθούμε να έχουμε, σώζοντας χιλιάδες ζωές και διατρανώσατε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη σημασία του ΕΣΥ στη δημόσια υγεία. .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο