Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Ιουνίου 16, 2022
Η Συνεδρίαση θα γίνει την 22α Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης). 43). Σκοπός της Συνεδρίασης είναι η συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση εδαφικών εκτάσεων ιδιοκτησίας Δήμου Τρίπολης εντός της ακινήτου: «Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίας Τριάδας Δήμου Τρίπολης».
  2. Γνωμοδότηση για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη προαυλίου χώρου του δημοτικού κέντρου «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» στο σωματείο «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» για το διάστημα από 26-6-2022 έως 30-6-2022.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο στο κατάστημα «αφέ μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επακόλουθη «Γεωργακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη», που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – καφετέρια – ζαχαροπλαστείο με παροχή σερβιρίσματος - καφέ μπαρ – λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 16 Ιουνίου 2022 %15:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia