Κινητή Μονάδα Τρίπολης σε συνεργασία με το “Μαζί για το Παιδί” TOMS 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 31η Μαΐου 2022 στον χώρο του Δημαρχείου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε δράση του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Μαζί για το Παιδί” TOMS 2022.

Στόχος της δράσης είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.

Ήρθαμε σε άμεση επαφή με τα παιδιά τα οποία δοκίμασαν τα παπούτσια πριν τα παραλάβουν, προσφέροντας την καλύτερη ανταμοιβή: χαμόγελα αληθινά και ζεστές παιδικές αγκαλιές.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντές του Μ.Κ.Ο «Μαζί για το Παιδί», η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Τσιώση Κωνσταντίνα, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Σώτηρα Φωτεινή καθώς και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας, κ. Μπουτσιάνη Γεωργία (Κοινωνική Λειτουργός), η κ. Κλουκίνα Δήμητρα (Ψυχολόγος), η κ. Νικολοπούλου Φανή (Κοινωνική Λειτουργός) και ο κ. Τσελάς Παντελής (Ψυχολόγος).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο