Εορτή της Αναλήψεως στον Βράχο Πηγής στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, εορτή της Αναλήψεως Κυρίου, εορτάζει το ομώνυμο εξωκκλήσι στον Βράχο Πηγής, με την ωραιότερη θέα στην πόλη της Τρίπολης, του οποίου τη φροντίδα και λειτουργία έχει αναλάβει ο Σύλλογος Aρκάδων Ορειβατων Oικολόγων (ΣAOO) μετά σχετική παραχώρηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.

Tην Τετάρτη 1 Ιουνίου, στις 7 μ.μ., παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 7 π.μ., ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την εορτή και το εξωκκλήσι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο