Παραδόθηκε το ολοκαίνουργιο κτίριο του 12ο δημοτικού σχολείου Τρίπολης (vid+pic)

Μαϊος 16, 2016
Το ολοκαίνουργιο 12ο Δημοτικό σχολειό Τρίπολης παρέλαβε έτοιμο σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/51816-tripoli-olokainourgio-ktirio-gia-to-12o-dimotiko-sxoleio-vd.html

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 12Ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σήμερα Δευτέρα, 16/5/2016, υπεγράφη το πρωτόκολλο Διοικητικής παραλαβής προς χρήση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. Παρών στην παράδοση του νέου σύγχρονου κτιρίου, ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, συνοδευόμενος από αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου.

Στο τόπο εκτέλεσης του έργου, παρευρέθησαν, η Διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Τ.Ε & Μελετών, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Τ.Υ & Πολεοδομίας, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι επιβλέποντες του έργου. Το έργο κατασκευάστηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Τρίπολης συνολικού εμβαδού 2.074,55 τ.μ που περικλείεται από πεζοδρόμους και βρίσκεται στο Ο.Τ 755 της Επέκτασης Σταδίου με συνολικό προϋπολογισμό 2,5 εκατ. ευρώ.

Το νεόδμητο, διώροφο σχολικό κτίριο, εμβαδού 1244 τ.μ, περιλαμβάνει 6 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια φυσικών επιστημών, πληροφορικής και ξένων γλωσσών, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, που λειτουργεί και σαν κλειστός χώρος άθλησης, γραφεία διδασκόντων, βιβλιοθήκη, καθώς και όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους.

Ο αύλειος χώρος του σχολείου, είναι περιφραγμένος και περιλαμβάνει χώρους πράσινου, πέργκολα, βρύση, καθώς και ελεύθερους χώρους για τους μαθητές. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι για ΑΜΕΑ. Για το λόγο αυτό, υπάρχει ανελκυστήρας και ειδικοί χώροι υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που καλύπτει τις πάγιες ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης των παιδιών μας, ένα κτίριο πραγματικά αξιόλογο, που οι μαθητές και οι δάσκαλοι θα χαρούν. Να ευχηθούμε και την υλοποίηση νέων προτάσεων, προκειμένου να αναβαθμιστούν και άλλα σχολεία που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου, που καλύπτει μια πάγια ανάγκη της πόλης μας».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia