Το νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τετάρτη (19/1/2022), στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα τα οποία αφορούν τη συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εξετάστηκε και ο σχεδιασμός για νέα έργα τα οποία θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στον Δήμο Τρίπολης.
Σε δήλωση του, ο κ. Σκαντζός υπογράμμισε ότι στη συνάντηση με τον Δήμαρχο υπήρξε κλίμα εγκάρδιο, ενώ δεσμεύθηκε για συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας προς όφελος του Δήμου Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας χαρά που υποδεχθήκαμε τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό, στον οποίο ευχόμαστε να έχει μια καλή και δημιουργική θητεία για το καλό του Δήμου Τρίπολης, αλλά και συνολικά της Αρκαδίας.
Η συνεργασία με την περιφερειακή αρχή ήταν και συνεχίζει να είναι ουσιαστική και αποδοτική.

Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει απρόσκοπτα αυτή τη συνεργασία και θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα να απορροφήσει πόρους, προκειμένου να σχεδιάσει και να εκτελέσει έργα τα οποία έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Είναι βέβαιο ότι προς αυτή την κατεύθυνση, θα έχουμε σύμμαχο τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Σκαντζό, με τον οποίο θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο