Προσφορά 3+3 τόνων λαδιού στο κοινωνικό παντοπωλείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου έγινε μια σημαντική προσφορά από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Αικατερίνης Σταθοπούλου που πρόσφερε 3 τόνους λάδι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/O8bj_STlnJQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού, κ. Σπύρος Βρέντας είπε πως ήταν μια εξαιρετική προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης. Την άλλη βδομάδα ο Δήμος Τρίπολης θα έχει άλλους 3 τόνους λάδι από το ίδιο ίδρυμα.

Μια πολύ σημαντική προσφορά για τις εποχές που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη να μπορούν να βρουν αυτά τα αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στη συνέχεια είπε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ανοίξει λίγο πριν το Πάσχα καθώς 7 Απριλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να ανοίξουν οι προσφορές. Επισήμανε πως όλο τον καιρό που ήταν κλειστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετούσαν τα άτομα που έχουν ανάγκη μέσω των προϊόντων της ΤΕΒΑ.

Από το Κοινωνικό παντοπωλείο, σύμφωνα με τον κ.Βρέντα εξυπηρετούνται 374 οικογένειες, ενώ καθημερινά γίνονται αιτήσεις οι οποίες ελέγχονται για να υπάρξουν και νέοι δικαιούχοι.

kinoniko pantopolio2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο