Επίσκεψη του Προέδρου της Unesco στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κ. Ιωάννης Μαρωνίτης επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Βάλια Αμπατζή.

Τον κ. Μαρωνίτη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης κ. Δημήτριος Φωτόπουλος ο οποίος τον ξενάγησε στην έκθεση.

Ο κ. Μαρωνίτης ενθουσιάστηκε από το χώρο – ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Πολεμικό Μουσείο , με ενδιαφέρον είδε τα εκθέματα και δέχθηκε τα δώρα του Διευθυντή.

Τέλος ακολούθησε συζήτηση , ο κ. Μαρωνίτης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Φωτόπουλο  και τον προσκάλεσε σε από κοινού εκδηλώσεις στον νέο χώρο της Unesco στον Πειραιά.

Επίσης μαζί με την Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων κ. Αμπταζή συμφώνησαν σε σχεδιασμό διαδικτυακής εκδήλωσης υπο την αιγίδα της International Action Art με τη συμμετοχή των 30 χωρών – παραρτημάτων της International Action Art , ώστε να προβληθεί το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης στις χώρες αυτές και κάλεσμα για επίσκεψη στην Τρίπολη.

Ο κ. Μαρωνίτης υποσχέθηκε να προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά για το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης.

Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ
Όμιλος UNESCO Πειραιώς  / INTERNATIONAL ACTION ART

thumbnail 4

thumbnail 3

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο