Ένωσης Ενεργών Πολιτών Αρκαδίας λύση στα καυτά προβλήματα της Τρίπολης

Μαρτίου 01, 2016
Ανακοίνωση- παρέμβαση της Ένωσης Ενεργών Πολιτών Αρκαδίας Η Ένωση Ενεργών Πολιτών Νομού Αρκαδίας δέχεται καθημερινά πλήθος παραπόνων από συμπολίτες μας , που αναφέρονται στα καυτά προβλήματα της πόλης μας και ζητούν την δραστική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής .

1)Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας αντί να επιλυθεί ,καθημερινά οξύνεται.

2)) Η κατάσταση στο κέντρο της πόλης είναι απαράδεκτη.
Στους πεζόδρομους κυκλοφορούν άνετα αυτοκίνητα και μηχανάκια με κίνδυνο των διερχομένων .Οι κανονιστικές διατάξεις που έχουναποφασιστεί από τηνΔημ Αρχήδεν εφαρμόζονται.
3) Φορείς και πολίτες παρακολουθούν με .αγωνία την κωμικοτραγική παράσταση ,με πρωταγωνιστές τον Περιφεριεάρχη και το Δήμαρχο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα με τα σκουπίδια Λύσεις ακούμε και λύσεις δεν βλέπουμε Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα πρόβλημα που είτε από ανικανότητα είτε εσκεμμένα δεν λύθηκε μέχρι σήμερα.
Πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Τρίπολης αναφέρουν ότι στη θέση Μεγαβούνι έχει διαμορφωθεί ο χώρος που θα γίνουν οι εγκαταστάσεις και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα οριστικά . Είμαστε σε αναμονή. Ελπίζουμε να μη βρεθούμε τις ημέρες του Πάσχα με σκουπίδια.
4) Τα αδέσποτα σκυλιά συνεχίζουν να παρελαύνουν στις πλατείες και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας ,με αποτέλεσμα να έχομε καθημερνά κρούσματα με συμπολίτες μας.
Σχετικά με το θέμα αυτό η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία αναφέρει , ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας από το 2003 δε έλαβαν σοβαρά μέτρα όπως όριζε η Νομοθεσία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, έτσι βρεθήκαμε στη σημερινή κατάσταση.
5) Σε πολλούς δρόμους της πόλης μας υπάρχουν λακκούβες με κίνδυνο ατυχημάτων διερχομένων και ζημιών οχημάτων, όπως στις οδούς Ελ Βενιζέλου, Ομήρων , Σπετσεροπούλου, Δούνια και σε πολλούς άλλους.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη προκειμένου να έχουν καθαρή πόλη ,και κυκλοφορούν με ευκολία στους δρόμους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia