Περίφραξη και διαμόρφωση χώρων, για τις ανάγκες των συνεργείων του Δήμου Τρίπολης στην οδό Παμπούκη

Την τροποποίηση του προϋπολογισμού για το έργο κατασκευής, περίφραξης και διαμόρφωσης χώρων, για τις ανάγκες των συνεργείων του Δήμου Τρίπολης, στην οδό Παμπούκη, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται οι αναγκαίες εργασίες, για την κατασκευή περίφραξης σε οικόπεδο που μισθώνει ο Δήμος, για τις ανάγκες των συνεργείων και διαμόρφωσης τουαλετών στον 1ο όροφο του κυρίως κτιρίου στην οδό Παμπούκη.

Σκοπός του έργου είναι η επίλυση χρόνιων προβλημάτων που έχουν προκύψει, ώστε ο χώρος να γίνει πιο λειτουργικός.

Ειδικότερα, θα γίνουν οικοδομικές και ηλετκρομηχανολογικές εργασίες μέσα σε διάστημα 90 ημερών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, για την εξέλιξη αυτή, σημείωσε: «Λύνουμε ένα πρόβλημα δεκαετιών για τον Δήμο Τρίπολης. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες που επικρατούν πρωτίστως για τους ανθρώπους μας, καθώς και για τα μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης.

Μετά από πολλά χρόνια, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε το χώρο που στεγάζονται τα συνεργεία και μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωράμε άμεσα ώστε να δημιουργηθεί μια σύγχρονη δομή στην οποία θα στεγάζονται πλέον τα συνεργεία μας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο