Δήμος Τρίπολης: Χωρίς εκδηλώσεις αλλά με αποκριάτικο στολισμό της Τρίπολης και των χωριών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης δεν προγραμματίζει αποκριάτικες εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας του covid-19, υπογράμμισε, σε συνέντευξη τύπου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, η οποία τόνισε ότι η δαπάνη, που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, αφορά το στολισμό στην πόλη και στα χωριά του Δήμου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aYseN3GHKoI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος σημείωσε: «Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δράση και καμία εκδήλωση.
Ό,τι κάναμε τα Χριστούγεννα, το ίδιο θα γίνει και στις Απόκριες και συγκεκριμένα θα στολιστεί με φιγούρες σταδιακά τόσο η πόλη μας όσο και τα χωριά του Δήμου μας.

Η μουσική θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου.
Η οικονομική μελέτη που ανακοινώθηκε αφορά αποκριάτικο στολισμό του Δήμου Τρίπολης που θα χρησιμοποιηθεί και τα επόμενα χρόνια».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο