Σωτήρης Παπαδημητρίου: Είναι ευχάριστο να βλέπουμε να υλοποιούνται τα έργα που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη δημοτική αρχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη με θέμα τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή Φιλικών.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/dXrWtwbnutg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε ότι οι δρόμοι στους οποίους θα γίνουν παρεμβάσεις εντάχθηκαν στη σχετική λίστα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τον αείμνηστο Δημήτρη Παυλή μαζί με την τεχνική υπηρεσία ήταν αποτέλεσμα αναγκών και σχετικών αιτημάτων και άρα δεν σημαίνει ότι αποτελεί εξυπηρέτηση κάποιων πολιτών ως «ρουσφέτι».

Ο πρώην Αντιδήμαρχος χαρακτήρισε ορθή την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και στο δρόμο για τον Αστέρα και πρόσθεσε ότι θα είναι ηθικό έστω και στα πλαίσια της Β’ φάσης παρεμβάσεων να γίνουν οι παρεμβάσεις όλων των δρόμων που περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Ευχήθηκε επίσης και άλλες Δημοτικές Αρχές στο μέλλον να καταφέρουν να παραδώσουν τέτοια αντίστοιχα χαρτοφυλάκια με έτοιμες χρηματοδοτήσεις και έργα για την πόλη.

Σχετικά με τους λόγους που μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν νωρίτερα αυτές οι παρεμβάσεις, ο κ. Παπαδημητρίου δεν απάντησε ουσιαστικά καθώς όπως είπε δεν είχε διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο της τεχνικής υπηρεσίας, αλλά αυτό που γνωρίζει καλά είναι ότι από το 2006 και μετά ένας από τους λόγους ήταν ότι υπήρχαν κάποια κενά και εκκρεμότητες με τις ιδιοκτησίες πολιτών προκειμένου να ενταχθούν κάποιες περιοχές στο σχέδιο πόλης, αποφέροντας καθυστερήσεις.

Τέλος ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στις η νομολογία και η νομοθεσία που ίσχυε με την προηγούμενη Κυβέρνηση και το γεγονός ότι οι διαδικασίες αναθέσεων και δημοπρατήσεων έργων είναι γενικότερα μια πολύ δύσκολη διαδικασία.

Επίσης ανέφερε ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προσπάθησε εν’ μέσω μνημονίων και της οικονομικής κρίσης να εξασφαλίσει έργα για το Δήμο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο