Κώστας Τζιούμης: «Έγνοια για τους επαγγελματίες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πλήρη απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για δύο μήνες αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη .

Το καθήκον κάθε Δήμου για (όλους) τους επαγγελματίες είναι δεδομένο,η φροντίδα του Δήμου Τρίπολης για αυτούς διαρκής και (ελπίζουμε) σημαντική.
Στο πλαίσιο αυτής της φροντίδας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη, αποφάσισε, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, την πλήρη απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για δύο μήνες.

Μετά από τρεις ημέρες έρχεται η κυβέρνηση και με ΠΝΠ επιτρέπει στα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας, να αποφασίσουν την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων,που πλήττονται από τον κορωνοιό.

Ευχαρίστως, εφαρμόζουμε την κυβερνητική απόφαση,που ήταν άλλωστε και δίκη μας βούληση και απόφαση.

Θα προτείνουμε να ληφθεί η σχετική απόφαση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η σκέψη μας είναι πάντα στο πως θα βοηθήσουμε και θα ανακουφίσουμε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του Δήμου μας, ΟΛΟΥΣ τους δημότες μας.

Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο