Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε το ΚΑΠΗ Τρίπολης

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε το ΚΑΠΗ Τρίπολης με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης και ο Πρόεδρός του Θοδωρής Καραλής, μαζί με τους συνεργάτες του διοργάνωσαν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη του ΚΑΠΗ.

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/_GAAiFjRhLg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Δημοσιεύτηκε από pna.gr στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

 

Ευχήθηκαν Καλές Γιορτές με υγεία όλοι όσοι παραβρέθηκαν σε αυτή την ωραία εκδήλωση αναφερόμενοι στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο ΚΑΠΗ Τρίπολης με την αρωγή του Δήμου αλλά και του Νομικού προσωπικού.

Παρόντα πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ενώ τόσο ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, όσο και οι άλλοι ομιλητές τόνισαν πως είναι στο πλευρό των ηλικιωμένων και γενικά των θαμώνων του ΚΑΠΗ και προσπαθούν για το καλύτερο.

Συγκινητική η στιγμή του χαιρετισμού του μέλους του ΚΑΠΗ κ.Μουκάκη που αναφέρθηκε και στην ιστορία ίδρυσης των ΚΑΠΗ αλλά και στο πώς δημιουργήθηκε το ΚΑΠΗ στην Τρίπολη.
Η Φιλαρμονική του Δήμου έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα ενώ μοναδική ήταν και η παρουσία της Χορωδίας του ΚΑΠΗ.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΠΔΔ στήν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η 2015. 

Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζω στο αποψινό κάλεσμα του Κ.Α.Π.Η και σας ευχαριστώ που παρευρίσκεστε στην μικρή αυτή γιορτή για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να βάλουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία της χαράς και της αγάπης των εορτών.

Δεν θα σας κουράσω σήμερα  θέλω μόνο να σας επιβεβαιώσω για μία ακόμη φορά ότι: 

«Είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα σας τόσο εγώ όσο και ο Δήμαρχος μας ο κ. Παυλής αλλά και όλη η Δημοτική αρχή. 

Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω ότι αρωγός στην προσπάθεια μας είναι η υποστηρικτική επιτροπή του ΚΑΠΗ που αποτελείται από τις κυρίες Κική Λυμπεροπούλου και Γιούλα Αναστασιάδη εκπρόσωποι της πλειοψηφίας και ο κύριοςΗλίας Κούρος ως εκπρόσωπος της  μειοψηφίας,οι οποίοι καταβάλουν σοβαρή προσπάθεια για να λειτουργεί ο θεσμός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία με τους εργαζόμενους τους οποίους και ευχαριστώ γι αυτό.

Αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας μας είναι η δημιουργία νέων ομάδων, η λειτουργία ομάδων στο ΚΑΠΗ Τεγέαςαλλά και η ανακαίνιση, ως ένα βαθμό, του χώρου του Κ.Α.Π.Η.» 

Να είσαστε βέβαιοι, πως όσο μπορώ σαν Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ σε συνεργασία με το Δήμαρχο και όσο κυρίως τα οικονομικά, μας το επιτρέπουν θα προσπαθήσω να παραμείνει το Κ.Α.Π.Η  χώρος υλοποίησης του θεσμού, έτσι όπως τον οραματίστηκαν οι δημιουργοί του.

Τελειώνοντας σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Ευχαριστώ. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο