Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη.(photos,video)

Σήμερα στην Πλατεία Πετρινού, πραγματοποιήθηκε η Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα στην Πλατεία Πετρινού, πραγματοποιήθηκε η Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/JOxrNs-W9ZM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

O Δήμαρχος της Τρίπολης μας υποδέχτηκε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Τα πολύχρωμα λαμπιόνια του φώτισαν και φέτος την πόλη μας, θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μας νύχτες και θα λούσουν τα όνειρά μας με φως και ελπίδα.

 

Φορέσαμε τα γιορτινά μας ρούχα, τη γιορτινή μας διάθεση μπήκαμε στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Οι ηθοποιοί από το θέατρο του δρόμου, οι μουσικοί της δημοτικής Φιλαρμονικής, τα τμήματα παιδικών χορωδιών από τη Χορωδία Τρίπολης και Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, οι καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές και οι μαθητές των σχολείων και, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του, ανέλαβαν να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, που δεν ξέχασαν πώς να είναι παιδιά.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεσιτάλ κιθάρας στη Μεθώνη το Σάββατο 25 Ιουλίου

Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης...

Στον ρυθμό του Crossover GNC 3on3 κινείται η Σπάρτη – Σάββατο και Κυριακή στην κεντρική πλατεία

Σε μπασκετικούς ρυθμούς κινείται η Σπάρτη, καθώς το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουλίου διεξάγονται οι μοναδικοί αγώνες CROSSOVER GNC 3on3 στην κεντρική πλατεία. Πρόκειται για αγώνες

«Το νερό που θυμάται…» | Βραδιά αφήγησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην προφορική παράδοση , με τίτλο « Το νερό π

Δωρεά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

Δωρεά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποίησε...