Κάλεσμα Δ. Παυλή στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης (vid)

Δεκεμβρίου 04, 2015
Στη νέα κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα που διαμορφώνεται σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, ο Δήμος Τρίπολης αναδεικνύει το Θέμα του Πολιτισμού ως κεντρικό. Ως βασικό ζήτημα για την Πόλη και τους κατοίκους της. Για τους νέους που έχουν ανάγκη ποσοτικών, αλλά κυρίως Ποιοτικών υπηρεσιών.

 

Ο Δήμος Τρίπολης μέσα από ολοκληρωμένες μορφές παρέμβασης, σε όλα τα επίπεδα, στο πλαίσιο μιας Ενιαίας Τοπικής Στρατηγικής Ανάπτυξης, μέσα και από σχήματα τοπικής κοινωνικής εταιρικότητας, αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο τοπικό, εθνικό, αλλά και ευρωπαϊκό πόρο, για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα αυτού του τόπου, αυτής της πόλης, αυτής της χώρας.


Ο Δήμος Τρίπολης, δεν αρκείται σε διαχειριστικού τύπου δράσεις, δεν παρακολουθεί τις κεντρικές εξελίξεις, αλλά προτάσσει τον ουσιαστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να πρωτοστατεί στη διαμόρφωση κοινωνικών και πολιτιστικών πρακτικών, που δίνουν κατευθύνσεις και διαπαιδαγωγούν την τοπική κοινωνία.


Ενθαρρύνει τους πολίτες για ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα και στις πρωτοβουλίες, με συνεχείς παρεμβάσεις, στο πλαίσιο μια αρθρωμένης Πολιτιστικής πολιτικής, που έχει χαραχθεί, ως αυτοτελής τομέας δραστηριοτήτων, που διαχέεται σε όλους τους τομείς δράσης του Δήμου μας και αυτό είναι φανερό σε όλους.


Συμπαραστεκόμαστε σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τοπικοί φορείς ή φυσικά πρόσωπα
Παράγουμε, άμεσα ή έμμεσα, πολιτιστικά αγαθά, δραστηριοποιώντας την «κοινωνία των πολιτών», με διεξαγωγή εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια όλου του έτους
Προωθούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτιστικής πολιτικής για όλους τους πολίτες της πόλης, που εμπνέεται από την πολιτιστική παράδοση και ταυτόχρονα ενσωματώνει τις «νεωτερικές» κατακτήσεις του καιρού μας, με τη δημιουργική σύζευξη «παράδοσης» και «ανανέωσης»


Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας, που αρχίζουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2015 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.
Εκδηλώσεις που είναι ανοιχτές για όλες και όλους και στοχεύουν στην ενεργοποίηση και στη συμμετοχή όλων των πολιτών.


Ιδιαίτερα απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους νέους αυτής της πόλης και στους μικρούς μας φίλους, που έχουν περισσότερη ανάγκη αλλά και διάθεση, να απολαύσουν αυτές τις ημέρες, να χαρούν, να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν στις συναυλίες, τις παιδικές παραστάσεις, το κουκλοθέατρο, το χριστουγεννιάτικο γκαλά, τις χορωδίες, τις δημιουργίες των σχολείων μας και σε όλες τις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει, για τις Άγιες Ημέρες, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και σε όλους, Χαρούμενες Γιορτές, με Υγεία & Αγάπη.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia