ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ: Ο εμπαιγμός συνεχίζεται …

Ο εμπαιγμός συνεχίζεται …

Ο εμπαιγμός του δημοτικού συμβουλίου και κατ’επέκταση των δημοτών, συνεχίζεται από τον κ. Δήμαρχο.

Ούτε εχθές έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο, όπως προσωπικά είχε δεσμευθεί, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ. Στις συνεχείς εκκλήσεις μας ,από την αρχή που ξέσπασε το σκάνδαλο, να δώσει στοιχεία για την διαχείρηση στην ΚΕΔΗΤ, με αστείες κάθε φορά δικαιολογίες, δεσμευόταν ότι θα τα δώσει σε επόμενο συμβούλιο ,και τελικά έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες και το δημοτικό συμβούλιο και οι πολίτες δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, παρότι είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα, αφού αφορά διαχείρηση δημοσίου χρήματος, και απασχολεί έντονα τους συνδημότες μας.

Αντίθετα στο χθεσινό συμβούλιο, εδέησε και μας έδωσε αντίγραφο των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών της ΚΕΔΗΤ, ενώ τα ζητούσαμε εδώ και έξι μήνες. Είναι γνωστό σε κάθε πολίτη ότι αυτό το έγγραφο μπορεί να το πάρει ο καθένας ,για το λογαριασμό του ,από την τράπεζα σε μία μόλις ημέρα.

Τα συμπεράσματα δικά σας !

Από μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε χθές, σε αυτά τα έγγραφα διαπιστώσαμε ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μετά δηλαδή από τότε που είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, η ομάδα που είχε ορίσει ο κ. Παυλής και ασκούσε την διοίκηση της ΚΕΔΗΤ, και εξακολουθούσε να απολαμβάνει ,ακόμη και τότε, την πλήρη στήριξή του, συνέχιζε να παρανομεί, εξοφλώντας επιταγές, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα εντάλματα πληρωμής αναρτημένα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ,και χωρίς αποφάσεις του ΔΣ της ΚΕΔΗΤ.

Τα συμπεράσματα πάλι δικά σας !

Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να συμπράττουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Συνεπείς σε αυτά που έχομε πει έως τώρα, και επειδή θεωρούμε το θέμα της διαχείρησης του δημοσίου χρήματος το σημαντικότερο, ειδικά στην σημερινή συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο σαν ελάχιστο μέτρο πίεσης, για να ξεκαθαρίσει επιτέλους το θέμα που απασχολεί έξι μήνες τώρα τους πολίτες και έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα το δήμο μας πανελληνίως.

Γνωρίζουμε ότι κι άλλα σοβαρά θέματα απασχολούν τους συμπολίτες μας και πρέπει να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο,(διαχείρηση απορριμμάτων, αδέσποτα κ.λ.π.),και δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει ένα μεγάλο τμήμα της μειοψηφίας από τις συνεδριάσεις .

Η ευθύνη, όμως, για αυτή την κατάσταση, ανήκει εξολοκλήρου στην διοίκηση του δήμου, η οποία οφείλει άμεσα, αν σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας, να την διορθώσει, για να εξομαλυνθεί η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο