Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης στις οδούς Καλαβρύτων, Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου αποφασίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Τυροβολά. Διακοπή κυκλοφορίας για την οποία ζητείται η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Καλαβρύτων από τη διασταύρωση με την οδό Μίκη Θεοδωράκη έως οδό Παπαρηγοπούλου, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά διασταύρωση με την τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα πού θα διακόπτεται η κυκλοφορία.
Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Αλ. Σούτσου, ΟΗΕ, Μουτζουροπούλου και Ναυπλίου στην Δ.Κ. Τρίπολης, από 23-11-2015 έως και 4-12-2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και για τις ώρες από 07:00 έως 15:00, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δενδροστοιχιών των πεζοδρομίων και της νησίδας της οδού. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται στην μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στο τμήμα που Θα διακόπτεται η κυκλοφορία. Οι ανωτέρω εργασίες θα εκτελεσθούν από το τμήμα ειδικών συνεργείων και συντήρησης πρασίνου του Δήμου Τρίπολης το οποίο και Θα είναι υπεύθυνο για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας καθώς και για την απαιτούμενη σήμανση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, απόψε (Παρασκευή 26/4)...

Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι από την Μονή Καλτεζών

Μετά χαράς ανακοινώνεται ότι η Ιερά μας Μονή θα...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο