Διάλογος με τους φορείς της Τρίπολης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η επικοινωνία και ο διάλογος με τους φορείς της Τρίπολης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Τρίπολης, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021.

Την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Τρίπολης, έγινε η δεύτερη συνάντηση με πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα της συνεργασίας, όσο και την πρόοδο για την κατάθεση της αίτησης στα τέλη Νοεμβρίου.

Από την μεριά της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος παρουσίασε τα βήματα της υποψηφιότητας για το επόμενο διάστημα και επανέλαβε πως η αίτηση της Τρίπολης – Αρκαδίας, με το σκεπτικό της επικαιροποίησης του Αρκαδισμού στην Ευρώπη του σήμερα, αποτελεί την πλέον καινοτόμα πρόταση.

Οι φορείς της πόλης δήλωσαν από την μεριά τους την υποστήριξη προς την υποψηφιότητα, ενώ ταυτόχρονα πρότειναν δράσεις και εκδηλώσεις που θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα.

Τέλος, συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εκπαίδευση των εθελοντών που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο