Πρόγράμμα δωρεάν διανομής οπωροκηπευτικών του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, καλεί τους ωφελούμενους– τελικούς αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών του Δήμου Τρίπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

 ΔΗΜΟΥ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης,

Κ Α Λ Ε Ι

Τους Ωφελούμενους– τελικούς αποδέκτες του προγράμματος της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι σύμφωνα με την Αριθ. 3320/89565 ΦΕΚ 1701/14-8-2015 είναι, κατά προτεραιότητα, οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, και κατά δεύτερον οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων,

την Δευτέρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6μμ το απόγευμα,

και την Τρίτη στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9πμ το πρωί,

στο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου,

πλατεία Βαλτετσίου, για την παραλαβή ροδάκινων.

Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί κατά προτεραιότητα, με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) και την φορολογική τους δήλωση προκειμένου για την πιστοποίηση του αριθμού των προστατευόμενων μελών τους.

Οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Βήματα συμμετοχής των δικαιούχων (ωφελουμένων- τελικών αποδεκτών) στην διανομή.

1ο Βήμα: ο δικαιούχος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τρίπολης, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών και ο προσδιορισμός της ποσότητας που του αναλογεί.

2ο Βήμα: Ο δικαιούχος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής (στο σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο) για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.

3ο Βήμα: Ο δικαιούχος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής (σε ειδικά διαμορφωμένο stand, πλησίον του χώρου διανομής- του φορτηγού) και δίδει τα στοιχεία επικοινωνίας του, αν το επιθυμεί για την διευκόλυνση της διαδικασίας σε επόμενη διανομή οπωροκηπευτικών

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για την συμμετοχή των δικαιούχων είναι επιβεβλημένη η προσκόμιση όλων των ως άνω αναφερόμενων δικαιολογητικών.

Στην περίπτωση που οι ως άνω αναφερόμενοι ωφελούμενοι δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των ως άνω καθοριζόμενων ημερομηνιών, δικαιούχοι θα είναι οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)», τα δημόσια σχολεία και οι παιδικές κατασκηνώσεις. Τέλος προβλέπεται τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά να διατίθενται στα συσσίτια των Κοινωνικών Συμπράξεων.

Το μέτρο της απόσυρσης οπωροκηπευτικών από την αγορά για δωρεάν διανομή, έχει στόχο την στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και πραγματοποιείται με την χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πληροφορίες : Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Λαγοπάτη και Αταλάντης Τρίπολη, Αρμόδιοι υπάλληλοι: Δημήτριος Θεοδωρόπουλος τηλ. 2713 600419, Παναγιώτα-Μαρία Καραλέκα τηλ. 2713 600429 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο