Σύντομο Απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Δ.Τυροβολά (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο κ. Τυροβολάς έδωσε συνέντευξη τύπου το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του, τα οποία, όπως διευκρίνισε, ασκεί χωρίς μισθό και αναφέρθηκε σε ό,τι παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και στη διαφορετική πολιτική που ο ίδιος ακολούθησε, κάνοντας οικονομία και βοηθώντας πολύ περισσότερο όποιο χωριό του δήμου είχε προβλήματα στους τομείς αρμοδιότητός του.

[iframe width=”650″ height=”370″ src=”https://www.youtube.com/embed/82LccuSuv60″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο κ. Τυροβολάς ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη, αναφέροντας ότι τους είχε σε ομηρεία για 7 μήνες με δικαστικές αποφάσεις,  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιτελέσουν έργο. Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι παλαιοί πιθανότητα εργαζόμενοι απειλούσαν τους υπόλοιπους ότι θα έρθει ο καινούργιος δήμαρχος.

 

Aπαντώντας σε ερωτήσεις μίλησε και για συνεχείς ζημιές σε χώρους του δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου τελευταία άγνωστοι έκοψαν καλώδια, έσπασαν φώτα και επίσης έκοψαν δέντρα. Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Τρίπολης υπέβαλλε μήνυση αλλά όπως είπε «δυστυχώς οι ζημιές είναι καθημερινά πολλές».

 

Μίλησε μεταξύ άλλων και για τον δύσκολο καιρικά χειμώνα που μας πέρασε ευχαριστώντας τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας ,Σωτήρη Παπαδημητρίου , τον Γιάννη Παπαγεωργίου και τον Παντελή Καραχάλιο, οι οποίοι δούλευαν μέρα νύχτα να μην κλείσουν οι δρόμοι της πόλης μας χωρίς αμοιβή.– www.kalimera-arkadia.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο