Συγχαρητήρια Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στον παγκόσμιο πρωταθλητή Παναγιώτη Κόκκαλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν οι κόποι, οι θυσίες και οι προσπάθειες ενός ατόμου ή μιας ομάδας στέφονται με απόλυτη επιτυχία, η πόλη του, οι συμπατριώτες του, η ιδιαίτερη πατρίδα του, δε μπορεί να μην νιώθουν συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, υπερηφάνειας.

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας, για άλλη μια φορά κατάφερε να μας πλημμυρίσει με όλα αυτά τα συναισθήματα. Κατάφερε για άλλη μια φορά, με το προσωπικό του άθλο και την καταξίωση του στο Ταε Κβο Ντο, να δοξάσει όχι μόνο την Τρίπολη, όχι μόνο την Αρκαδία αλλά την Ελλάδα ολόκληρη, με την τεράστια επιτυχία του.

Η δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο που διεξάγεται στη Φιλιππούπολη Βουλγαρία,ς αποτελεί κυρίαρχη διάκριση για τη χώρα μας, τιμή για την πόλη μας και πιστοποίηση της εξαιρετικής του αγωνιστικής ικανότητας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, συγχαίρουν τον Παναγιώτη Κοκκάλα για την επιτυχία του αυτή και του εύχονται να παραμείνει για πολύ σε αυτή τη Λεωφόρο που

διανύει. Της Δόξας, της Καταξίωσης και των Διακρίσεων. Να συνεχίσει να γίνεται η αφορμή στο να κυματίζει η Ελληνική Σημαία με καμάρι στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Και βέβαια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλοι αυτοί που συντέλεσαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν στην πορεία αυτή. Προπονητικό και Ιατρικό τιμ καθώς και η οικογένεια του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο