Ένταση στη Δημοτική Κοινότητα για τα ΑΜΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή η διοίκηση είναι αυστηρή σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με αφορμή, την αίτηση επαγγελματία, για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου δημιουργήθηκε ένταση στην συνεδρίαση, με τον Πρόεδρο κατόπιν συνεννοήσεως με τους συβούλους της παράταξης, να επιμένει στην αναβολή του θέματος και παραχώρηση του χώρου, εφ όσων ο επαγγελματίας αποσύρει το μόνιμο παραπέτασμα που έχει τοποθετήσει ο επαγγελματίας.

 

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/rqewZ5Cv44A” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο κύριος Κοσκινάς διαφώνησε και ζήτησε να παραχωρηθεί ο χώρος στον επαγγελματία με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, στην τοποθετησή του να τονίσει, ότι οι δημότες δεν έχουν μόνο απαιτήσεις απο τον Δήμο, έχουν και υποχρεώσεις.

Όσοι δεν σέβονται τους συνδημότες τους και παραβιάζουν τον νόμο, αυτή η διοίκηση θα είναι αυστηρή και ειδικά σε ευαίσθητα θέματα που αφορούν άτομα ΑΜΕΑ, τόνισε ο Πρόεδρος Γ. Θεοδωρακόπουλος

Θα φροντίσουμε να μην εμποδίζεται η διέλευση τους, θα είμαστε αυστηροί σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Για να μην πετάτε πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμούς, αν εσείς δεν θέλετε να σεβαστείτε τα άτομα με ειδικές ανάγκες που ζουν σε αυτή την πόλη και δυσκολεύονται στην διέλευση τους, κύριε Κοσκινά, δεν σας τιμά! Είπε στην τοποθέτηση του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο