Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με εντάσεις και υπονοούμενα

Αυγούστου 25, 2015
Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με εντάσεις και υπονοούμενα

Τα αίματα άναψαν κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρα 24 Αυγούστου, με αφορμή τα αυξημένα τέλη που, όπως υποστηρίζουν επαγγελματίες του χώρου, φέτος πλήρωσαν για να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Τεγέας.

Όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Δήμαρχος, άρχισε να φωνάζει ο Νώντας Κοράκης το γεγονός ότι πήρε το λόγο, χωρίς να τον ζητήσει, προκάλεσε αντίδραση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Τάσο Κακλαμάνο.

Αμέσως μετα τον έντονο διαπληκτισμό των δυο αντρών, ο πρόεδρος ζήτησε την διακοπή της συνεδρίασης

Το ζήτημα της ΚΕΔΗΤ για ακόμα μια φορά απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μετά απο καταγγελία της Μαρίας Εικοσιδέκα, που προκάλεσε αντιδράσεις
«Ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο στο θέμα της ΚΕΔΗΤ Βοά όλη η πόλη πως κάτι έχει γίνει. Κάτι ψάχνεται να καλύψετε, κάτι δεν σας βγαίνει και για αυτό τρενάρετε ... Είναι ντροπή να ερχόμαστε εδώ πέρα μορφωμένοι άνθρωποι και να ακούμε δικαιολογίες. Λείπουν χρήματα. Οφείλετε να μας ενημερώσετε αν λείπουν χρήματα και να παραιτηθεί ο Πρόεδρος. Διάφοροι δικοί σας άνθρωποι τρέχουν από λογιστή σε λογιστή για να πάρουν εικονικά τιμολόγια για να καλύψουν δαπάνες της ΚΕΔΗΤ.»

Ο κ.Παυλής ζήτησε από την κα. Εικοσιδέκα, να προχωρήσει σε επίσημες καταγγελίες, αν έχει τα στοιχεία, για όσα λέει. «Δεν καλύπτω κανέναν» «αν προκύψουν ευθύνες, δεν θα καλύψουμε κανέναν ...».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia