Ν. Τσιαμούλος: Πολλά ερωτηματικά κατά την ενημέρωση για τη διαχείριση σύμμεικτων αστικών αποβλήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλά ερωτηματικά άφησε η τοποθέτηση της Δημοτικής αρχής κατά την ενημέρωση για τη διαχείριση σύμμεικτων αστικών αποβλήτων στο Δ.Σ. της 10ης Αυγούστου 2015.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένουμε ακόμα κολλημένοι στην αφετηρία, χωρίς να έχει γίνει ούτε ένα βήμα παραπέρα και πάντα αναπαυόμενοι στο ασφαλές μαξιλαράκι που μας προσφέρει η περιοχή του Άγιου Βλάση, που από σταθμός μεταφόρτωσης κινδυνεύει να γίνει μια νέα χωματερή. Για μια ακόμα φορά τα χρονοδιαγράμματα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων από το Δήμο στη περιοχή του Μεγαβουνίου έπεσαν έξω και οι ευθύνες όπως πάντα μοιράζονται δεξιά και αριστερά.

Το αποτέλεσμα: Η αναγκαστική διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, δηλαδή η μεταφορά 5.180 τόνων σύμμεικτων αστικών στερεών αποβλήτων, με τιμή ως και 96 ευρώ το τόνο συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α! Πάλι το “μάρμαρο” της ανεπάρκειας και της ανικανότητας των διοικούντων θα το πληρώσει ο Δημότης, χωρίς ουσιαστικά να έχει και μία λύση στον ορίζοντα.

Το κόστος: Υπερβολικό! Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι η σημερινή Δημοτική αρχή ως αντιπολίτευση, θεωρούσε υπερβολικό το κόστος μεταφοράς με 50€ και 60€ το τόνο.

Ας ελπίσουμε ότι στους επόμενους μήνες ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα βρουν τον τρόπο να φανούν συνεπής στα νέα χρονοδιαγράμματα, ώστε να βρεθεί λύση για την οριστική διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων από το Δήμο, γιατί ο περασμένος χειμερινός εφιάλτης φαίνεται να επανέρχεται δριμύτερος αυτή τη φορά!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο