Ν. Τσιαμούλος: Διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων με αυτόματο πιλότο δεν γίνεται.

Ιουλίου 22, 2015
Όταν έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί.

Διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων με αυτόματο πιλότο δεν γίνεται.
Η ενασχόληση με τα κοινά είναι εντολή και ευθύνη για δουλειά.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν παύει να είναι Διοίκηση που απαιτεί εγγυήσεις από όσους την υπηρετούν.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν παύει να είναι τοπική διακυβέρνηση, που σημαίνει συνεχής μέριμνα για να απολαμβάνουν οι πολίτες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με τους χαμηλότερους δυνατούς πόρους.
Τα προβλήματα βεβαίως και τα συναντάμε στο δρόμο μας, δεν υπάρχει άλλωστε καμία δραστηριότητα χωρίς προβλήματα, αλλά από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε κρινόμαστε όλοι, κρίνεται η ικανότητά μας, η διάθεσή μας, η αφοσίωσή μας, η εκτίμηση που δείχνουμε στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.
Έτσι αρνητικά κρίνεται και η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής με την άρνηση της να παρέχει στοιχεία-δημόσια έγγραφα (Στοιχεία για την ΚΕΔΗΤ-καταστάσεις οφειλετών στο Δήμο Τρίπολης Δημοτικών Συμβούλων) σε συναδέρφους Δημοτικούς Συμβούλους για την ενημέρωση τους ώστε να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους. Νομίμως τα δικαιούνται και υποχρέωση αποτελεί της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia