Συγχαρητήρια Δημήτρη Παυλή στα χορευτικά συγκροτήματα

Ιουλίου 07, 2015
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είθισται να κλείνουν τη μαθητική τους χρονιά και τα πολιτιστικά σωματεία – σύλλογοι. Κάθε χρόνο, δίνεται η δυνατότητα τόσο στα μέλη αυτών, όσο και στο κοινό, να κάνουν μια αναμόχλευση συναισθημάτων με πολιτιστικά, πολιτισμικά, εθιμοτυπικά, ιστορικά χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής κάνει την ακόλουθη δήλωση:
Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας από τους κύριους πυλώνες στην πορεία της ανθρωπότητας είναι η αναγνώριση, η γνώση και ο σεβασμός, τόσο της παράδοσης όσο και της ιστορίας.
Η πόλη μας, ο Δήμος μας, έχει τη χαρά και την τιμή να διαθέτει συλλόγους και σωματεία, που επιτελούν αυτό το σπουδαίο και σοβαρό λειτούργημα – έργο.
Τα χορευτικά συγκροτήματα και φέτος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, πλημύρισαν με κύματα χαράς, διασκέδασης, υπερηφάνειας, τα εκατοντάδες άτομα που πρόστρεξαν στις παραστάσεις και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις τους.
Βλέποντας όλα αυτά τα μέλη να παρουσιάζουν τους κόπους και τις γνώσεις τους της επερχόμενης χρονιάς, μάς δόθηκε η ευκαιρία και σε εμάς να απολαύσουμε το ταξίδι στα πολλαπλά μονοπάτια της πλούσιας ιστορίας και παράδοσης που έχουμε ως χώρα, ως Έθνος.
Τα συναισθήματα συγκίνησης αλλά και υπερηφάνειας όμως ήρθαν από τα πολλά νέα παιδιά, διαφόρων ηλικιών, όπου με ευλάβεια και καμάρι κατέθεσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να αποδείξουν περίτρανα τη θέληση της νέας γενιάς ότι χρειάζεται και πρέπει να σεβόμαστε και να ακολουθούμε την παράδοση.
Γι’ αυτό, αφού συγχαρώ θερμά τους συλλόγους – σωματεία με τα άξια μέλη τους για τις πραγματικά αξιόλογες και επιτυχημένες εμφανίσεις τους, εύχομαι να είναι πάντα καλά και πάντα να επιτελούν με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και σεβασμό προς τη παράδοση, αυτό το σοβαρό έργο που είναι κομμάτι της ιστορίας μας.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia