Σμυρνιώτης για ελεγχόμενη στάθμευση: “Ανακαλέστε την απόφαση- Υπάρχουν ενδείξεις ποινικών αδικημάτων”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης μίλησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Θα παρακαλέσω να αποσύρετε το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης που ψηφίσατε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για να μην αναγκαστούμε να κάνουμε πάλι προσφυγή δημιουργούνται ενδείξεις ποινικών αδικημάτων. Παρακαλώ να ανακληθεί η απόφαση να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Δεν βάζω το οικονομικό θέμα. Αν θέλετε να βάλετε χαράτσια βάλτε τα. Βάζω το θέμα του 1,48 που λέτε οτι το καθορίζει αυθαίρετα μια εταιρεία διαχείρισης. Δεν κάνει διαχείριση κάνει απλά μια χρέωση που μάλιστα είναι πλέον ανταγωνιστική της κάρτας και τελικά ο Δήμος δεν κερδίζει τίποτα.

Υπάρχει απόπειρα απιστίας σε βάρος του Δημοσίου. Αν δεν αποσυρθεί πέρα από την προσφυγή θα αναγκαστώ να κάνω και μηνυτήρια αναφορά. Φέρατε ένα σύστημα  ελεγχόμενης στάθμευσης εγκαταλείπωντας στην τύχη του το προηγούμενο, που επέφερε στο Δήμο περίπου 200.000 ευρώ. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι εισπράξατε;”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο