Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Μετά από συνεννόηση και με τους τοπικούς παραγωγούς, ο Δήμαρχος Τρίπολης πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τις εταιρίες που διαχειρίζονται τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ και να τους ζητήσει να αγοράζουν τοπικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας από τους παραγωγούς του Δήμου…
Η Δ.Ε.Υ.Α.Τρίπολης ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τις πληρωμές των οφειλών, έκπτωση 15%, επί της αξίας του νερού, για όσους εμπροθέσμως ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους
Μήνυμα του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την 25η Μαρτίου 1821.
Την πλήρη απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για δύο μήνες αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη .
Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει την πλήρη αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στις 12:50 θα πραγματοποιηθεί η τελετή της ολυμπιακής φλόγας των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στην παλαιά Επισκοπή Τεγέας.
Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των άμεσων κινδύνων από την εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού (Sars-Cov-2), το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης προβαίνει σε μέτρα πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσής του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας, μετά την θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Ευφροσύνης Δρακοπούλου, Υπαλλήλου του Δήμου Τρίπολης, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο:
Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά την αγαπημένη συνάδελφο Ευφροσύνη Δρακοπούλου που αιφνίδια έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020 και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της, για τον αδόκητο…
Απάντηση των όσων ειπώθηκαν από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης από την παράταξη Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά του Δημήτρη Παυλή.
Σελίδα 1 από 336

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia