Δεκεμβρίου 04, 2020
Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων.
Tα super market  ΚΟΛΛΙΑΣ μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται απ’ τον ΕΟΔΥ, είναι  σε θέση να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.
Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.
Ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για τον Δήμο Τρίπολης εντάσσεται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. 
Η λίστα με τα ονόματα των πωλητών (παραγωγών και επαγγελματιών), που θα δραστηριοποιηθούν στη λαϊκή  αγορά της  πλατείας Μαντινείας (Μπασιάκου) την Τετάρτη 02/12/2020.
Λόγω του βάρους της υγειονομικής κρίσης και των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοιού οι προγραμματισμένες εκλογές της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2020 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης αναβάλλονται και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής…
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί ελέγχους, σήμερα Δευτέρα 30/11, για κρούσματα Κορωνοιού στην Βλαχέρνα Αρκαδίας.
Λόγω κρούσματος - COVID 19 τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, παραμένουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 μέχρι τέλος της εβδομάδας. Θα επαναλειτουργήσουν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020. 
Σε πάρα πολλά ερωτήματα δημοτών απάντησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, στην (7η κατά σειρά) live επικοινωνία που είχε την Κυριακή (29/11/2020) με δημότες, μέσα από το facebook.
Συνεχίζονται τα έργα στην τοπική κοινότητα Κανδήλας του Δήμου Τρίπολης. Μετά την κατασκευή της παιδικής χαράς τα έργα συνεχίστηκαν καθώς η είσοδος του χωριού αποκτά πεζοδρόμιο.
Σελίδα 1 από 390

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia