Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Κώστας Τζιούμης: «Εκσυγχρονίζουμε το στόλο μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης. Βασικό μας μέλημα η καθημερινότητα του δημότη»
Μετατίθεται για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου η αρχικά προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη 9 του μήνα επίσκεψη στην Τρίπολη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης, προχώρησαν σε καθαρισμό επιφανειών φρεατίων, από φερτά υλικά.
Με ανάρτηση του στο facebook ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κερασίτσας κ. Χασάπης Δ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για την άμεση αντίδραση την οποία είχε σήμερα ύστερα από την απότομη βροχή
Mία νεροποντή μισής ώρας προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην πόλη της Τρίπολης. 
Την Δευτέρα λίγο μετά της 14:30 λόγο της κακοκαιρίας που πλήττει την πόλη της Τρίπολης ένα δέντρο έπεσε στην οδό Υψηλαντου.
Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Τρίπολης
Οι θέσεις της παράταξης Τσιαμούλου για τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου
Ο κ. Τσιαμούλος αναφερόμενος στο ζήτημα της εγκατάστασης συστήματος ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων στο Δήμο Τρίπολης και σε συνέχεια των δηλώσεών του σε ραδιοφωνική συνέντευξη για το κόστος απόκτησης του εν λόγω συστήματος, δέχθηκε “πρόχειρη” κριτική από τον κ. Τσαγγαρέλη, όπου…
Πτώση δένδρου, πλησίον της παιδικής χαράς, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, συνέβη την Πέμπτη (2/7/2020).
Σελίδα 1 από 358

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia