Το Open Mall Λεωνιδίου εγκαινιάζεται με μια εκρηκτική συναυλία των «Inner Projectors»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνουν μια υπέροχη συναυλία με την εναλλακτική μπάντα «Inner Projectors» την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, στις 21:00 στην πλατεία Κώστα Ουράνη στο Λεωνίδιο.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λεωνιδίου (Open Mall), που στοχεύει στην αναβάθμιση της περιοχής και την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Inner Projectors

Οι Inner Projectors αποτελούν μια νεοσύστατη εναλλακτική μπάντα με ιδιαίτερο παρελθόν.. Περιστρέφονται γύρω από τη μαγευτική φωνή της  Evira Grey – Εύης Αράπη (Front woman του αγγλόφωνου indie rock συγκροτήματος Abbie Gale) και ταξιδεύουν πάνω σε μια καινούρια ενορχηστρωτική και ρυθμική ιδέα του timebird – Κωνσταντίνου Χρονόπουλου (ιδρυτή, συνθέτη και front man του αγγλόφωνου indie rock συγκροτήματος An Orange End) που καταφέρνει να ενώσει την ελληνόφωνη με την αγγλόφωνη εναλλακτική σκηνή, μέσα σε έναν, σχεδόν εμμονικά κατασκευασμένο ήχο.

- Advertisement -

Απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο