Για αποδυνάμωση του Α.Τ. Μεγαλόπολης μιλά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας μετά την απόσπαση 5 αστυνομικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την διαμαρτυρία της για την αποψίλωση σε στελεχιακό δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης εκφράζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας με έγγραφό της προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ενωση στο έγγραφό της, το οποίο κοινοποιεί -μεταξύ άλλων- προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τους βουλευτές της Αρκαδίας, σημειώνει μεταξύ άλλων:
“Μετά τα τελευταία γεγονότα στην περιοχή του νομού Μεσσηνίας, αποφασίσατε την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας με αποσπάσεις επιθυμούντων, πανελλαδικά. Μεταξύ των επιθυμούντων συναδέλφων υπήρξαν και 5 αστυνομικοί που υπηρετούν στο Α.Τ. Μεγαλόπολης της Δ.Α. Αρκαδίας, οι οποίοι και αποσπώνται όλοι (…). Μετά τις αποσπάσεις αυτές, η υπάρχουσα δύναμή του περιορίζεται στους 13 αστυνομικούς”.
Το πλήρες κείμενο στο έγγραφο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας μπορείτε να δείτε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία – αφιέρωμα “Με τον ήχο του βιολιού”

Μια σημαντική εκδήλωση ετοίμασε το Κέντρο Εκμάθησης Μουσικής «Επτάφθογγο» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης για τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στην Πλατεία Άρεως.Μια συναυλία-αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, με τον σπουδαίο σολίστα του βιολιού και τα υπόλοιπα μέλη και υπεύθυνους τμημάτων του Κέντρου Εκμάθησης Μουσικης «Επτάφθογγο», θα έχει την ευκαιρία

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Τρουπή για την επιτυχία του 3ου «Tripolis Street Food Festival»

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Tripolis Street Food Festival»,...

Άνδρας μπήκε με όπλο στο νοσοκομείο του Αιγίου και άρχισε να πυροβολεί

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος άγνωστους δράστη, ο οποίος μπήκε...

Καφές στο αυτοκίνητο: Τι ισχύει τελικά και ποιο είναι το πρόστιμο

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των οδηγών μετά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ