Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2025 παρατάθηκαν οι αιτήσεις για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου 2025 δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων επενδυτικών σχεδίων στο Δήμο Μεγαλόπολης στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και παράλληλα προστέθηκαν επιπλέον ΚΑΔ με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα επιχειρηματικά σχήματα να συμμετάσχουν στη διαδικασία. 

Οι δράσεις αφορούν στην:

1.      Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων και υπό σύσταση ΜΜΕ που υλοποιούνται στο Δήμο Μεγαλόπολης.

2.      Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων ΜΜΕ που υλοποιούνται στο Δήμο Μεγαλόπολης.

3.      Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων υφιστάμενων μεγάλων επιχειρήσεων που υλοποιούνται στο Δήμο Μεγαλόπολης.

4.      Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων νέων και υπό σύσταση μεγάλων επιχειρήσεων στο Δήμο Μεγαλόπολης.

5.      Ενίσχυση Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στο Δήμο Μεγαλόπολης.

6.      Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Η νέα λήξη υποβολής αιτήσεων είναι στις 30/04/2025 και ώρα 15:00.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας είχε υποβάλλει αίτημα για παράταση του χρονικού διαστήματος υποβολής των αιτήσεων και την προσθήκη επιπλέον Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), διευρύνοντας έτσι το φάσμα των επιχειρήσεων που μπορούν να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από τα εν λόγω προγράμματα, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Η ενέργεια αυτή αναμένεται να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να προσφέρει νέες ευκαιρίες σε πολλές επιχειρήσεις του νομού Αρκαδίας.

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις

1. Δεύτερη (2η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης».

2. Δεύτερη (2η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης».

3. Τρίτη (3η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων νέων και υπό σύσταση μεγάλων επιχειρήσεων που υλοποιούνται στον Δήμο Μεγαλόπολης του ΕΣΔΙΜ Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021 – 2027.

4. Τρίτη (3η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων υφιστάμενων μεγάλων επιχειρήσεων που υλοποιούνται στον Δήμο Μεγαλόπολης του ΕΣΔΙΜ Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021 – 2027.

5. Τρίτη (3η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων και υπό σύσταση ΜΜΕ που υλοποιούνται στο Δήμο Μεγαλόπολης του ΕΣΔΙΜ Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» ΕΣΠΑ 2021-2027.

6. Τρίτη (3η) Τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων ΜΜΕ που υλοποιούνται στο Δήμο Μεγαλόπολης του ΕΣΔΙΜ Μεγαλόπολης, σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027.

Πατήστε λήψη για να δείτε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οδηγίες για δημιουργία αίτησης ΑΣΕΠ και διαδικασία διορισμού στον δημόσιο τομέα

Άνεργοι που αναζητούν απασχόληση στο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ...

Σπάρτη: Επίσκεψη και καταγραφή των συνθηκών διαβίωσης στους καταυλισμούς Ρομά

Στην καταγραφή των συνθηκών διαβίωσης στους καταυλισμούς Ρομά του...

Καθαρισμοί κοίτης και εκβολών χειμάρρων στην Αργολίδα από την Π.Ε. Αργολίδας

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού στις κοίτες και στις εκβολές των χειμάρρων στο Μαλανδρένι και στο Κουτσοπόδι (Μπορσίτης) προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο στρατηγικό σχέδιο πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων και προστασίας του περιβάλλοντος που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι εργασίες αφορούσαν την απομάκρυνση απορριμμάτων, φερτών υλικών και πυκνής βλάστησης, τα οποία

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025

Ο Δήμος Ναυπλιέων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνει τον «Μαραθώνιο Ναυπλίου – Nafplio Marathon» την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες δρόμου, προσφέροντας ευκαιρίες συμμετοχής για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Κατηγορίες Αγώνων: Μαραθώνιος Δρόμος (42.195μ.) Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21.100μ.) Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. (για όλους, συμπεριλαμβανομένων μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ