"Επιστροφή στα θρανία" - Μια εκδήλωση ενημέρωσης απο την Πρόοδο - Sarafi (video)

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2016 να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον «Κήπο» των εκπαιδευτηρίων μας 28ης Οκτωβρίου 37, στις 20:30.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, στο πλαίσιο της προώθησης των νέων σύγχρονων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας.

Θα προηγηθεί Αγιασμός και παρουσίαση σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας αναφορικά με πάσης φύσεως εκπαιδευτικά θέματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ποιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν πληροφορίες για το σύστημα Εισαγωγής, τις Πανελλήνιες εξετάσεις, τις Σχολές και τα μεταπτυχιακά, , τις σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την επιλογή επαγγέλματος.

Επίσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο GREENWICH του Λονδίνου και το μεγάλο εκδοτικό οίκο Express Publishing, θα παρουσιάσουμε ένα πρωτοποριακό πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και το Ε.Σ.Υ.Δ. σεμιναριακό πρόγραμμα ειδικής ορολογίας 50 ωρών στα αγγλικά, για διάφορα επαγγέλματα όπως Λογιστές, Μηχανικούς, Γιατρούς, Νομικούς, Μάγειρες, Υπαλλήλους ξενοδοχείων, Προγραμματιστές, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Γραμματείς καθώς και όσους ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα.

Επιπροσθέτως θα παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Paul Valéry του Montpellier σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο , σε προγράμματα εξ΄αποστάσεως.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και στον τομέα της μετάφρασης που αποτελεί βασικό πυλώνα του ομίλου μας, καθώς έχει ανοίξει η αγορά εργασίας.

Τέλος θα ακολουθήσει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών μας για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 τόσο για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού όσο και για την απόκτηση διπλωμάτων στην Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα!

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia