Έχασε από τον Ιερόθεο ο Παναρκαδικός με 3-2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχασε από τον Ιερόθεο ο Παναρκαδικός με 3-2

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος επικρατώντας με 3-2 του Παναρκαδικό παίρνοντας βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Στο 8′ ο Τσιμπόκας με πλασέ έκανε το 1-0, με τον Κωτσερίδη στο 13 με πέναλτι να σημειώνει το 2-0. Στο 17′ ο Γλέζος με σουτ έκανε το 2-1, με τον Κωτσερίδη και πάλι με φάουλ στο 86′ να σημειώνει το 3-1. Το τελικό 3-2 έκανε ο Καμπεράι στις καθυστερήσεις. 

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Σιμάκου, Καψής, Καρδάμης, Μενάι, Κυριαζής, Κωτσερίδης (87′ Αποστολόπουλος), Γκολφινόπουλος (71′ Μπαλωμένος), Τσιμπόκας (87′ Τσαπούρας), Μουστάκης (56′ Σελμανάι), Χολέβας (46′ Μάτι)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος, Κυριάζος, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Καλογεράκης (71′ Τσόφλιας), Γεωργόπουλος (89′ Μπαριτάκης), Καμπεράι, Γλέζος, Κολιόπουλος.

 

πηγή : soccerlive.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο