Ο νέος εργασιακός νόμος παρουσιάστηκε στην e-εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Τους τρόπους που διαμορφώνονται οι Εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με τον Νέο Εργασιακό Νόμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη e- εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Oι παρουσιάσεις ήταν ουσιώδεις και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 

Την έναρξη έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιώργος Δημητρόπουλος συντονιστής της e-εκδήλωσης ο οποίος αφού ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εισηγητές για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της εκδήλωσης:  «η παρουσία και ο ρόλος του Επιμελητηρίου μας συνίσταται στο να εκπροσωπεί και να ενημερώνει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του νομού». 

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εισηγητές κ.κ. Λιακόπουλο Παναγιώτη, Εργατολόγο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο εργατικό (Ατομικό και Συλλογικό) – κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο, Μαλιφούκα Γεώργιο, Λογιστή Α’ Τάξης, Φοροτεχνικό – Πιστοποιημένο Μελετητή και Μαλιφούκα Κωνσταντίνο, Οικονομολόγο Φοροτεχνικό όπου ανέπτυξαν τα πιο σημαντικά σημεία του νέου εργασιακού νόμου. 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις και την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένα. 

Σημειώνεται ότι μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο press@arcadianet.gr  με την ένδειξη – θέμα: Ερώτημα για Εργασιακό Νόμο όπου και θα σας απαντηθεί από τους εισηγητές. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο