Ο Bουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης πραγματοποίησε συνάντηση με τοπικούς φορείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, αλλά και με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ)

Χθες πήρα την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσω συνάντηση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας με εκπροσώπους της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, αλλά και με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ). Ανταλλάξαμε απόψεις για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό, και από τη συζήτησή μας προέκυψε πως πρέπει να συσταθεί μια κοινωνική συμμαχία ανθρώπων, ομάδων και συλλόγων πρόθυμων για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις. Στο πλαίσιο αυτό δεσμευθήκαμε να είμαστε σε συνεχή επαφή, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Επίσης χθες συναντήθηκα με εκπροσώπους του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, για να συζητήσω μαζί τους και να ακούσω τους προβληματισμούς τους. Συμφωνήσαμε πως οι αυξήσεις που έχουν ανακοινωθεί σε εισφορές και φορολόγηση είναι παράλογες και θα οδηγήσουν χιλιάδες δικηγόρους να κλείσουν τα γραφεία τους.

 

vlasis epimelitirio

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο