Με καθυστέρηση 13 μηνών οι 640.000 ευρώ στα χωριά της Αρκαδίας με Αιολικά Πάρκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με καθυστέρηση 13 μηνών αποδίδονται επιτέλους στους κατοίκους των ορεινών χωριών με αιολικά πάρκα 18 εκ. ευρώ από το οικιακό ανταποδοτικό τέλος για τα έτη 2010-2014.

 Ο κ. Σκουρλέτης ανέσυρε σήμερα την Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ Β 3497/29.12.2014 που είχε υπογράψει ο Γ. Μανιάτης ως Υπουργός Περιβάλλοντος, την οποία είχε ξεχάσει στο συρτάρι του παρά την επανειλημμένη άσκηση κοινοβουλευτικού έργου επί του θέματος από τον Βουλευτή Αργολίδας με τη σημερινή του ιδιότητα ως υπευθύνου του Τομέα Ενέργειας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Καμία επιπλέον προσπάθεια δεν χρειάστηκε να κάνει ο κ. Σκουρλέτης. Απλώς θυμήθηκε να εκπληρώσει μια υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες από μια πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης που είχε χαραχθεί πριν από αυτόν. Βεβαίως, εκκρεμεί ακόμη ανάλογη απόφαση και για τα παρακρατηθέντα ποσά που οφείλονται να αποδοθούν στους Δήμους που φιλοξενούν αιολικά πάρκα.
Με βάση τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ στα χωριά της Αρκαδίας για τα έτη 2010-2014 οφείλονται τα παρακάτω ποσά:

Unaiolika arkadias

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο