Δωρεάν Rapid Test σε επιχειρήσεις και εργαζομένους στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στέκεται στο πλευρό των μελών του Δωρεάν Rapid Test σε επιχειρήσεις και εργαζομένους στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διοργανώνουν τη διεξαγωγή δωρεάν διαγνωστικών τεστ covid-19 για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 από τις 9.00 έως τις 16.00 στον προαύλιο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή και την άμεση ανταπόκριση του ΕΟΔΥ στην Τρίπολη με επόπτη ιατρό τον κ. Θεοχάρη Αναγνωστάκο θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά τεστ στις επιχειρήσεις της Αρκαδίας και τους εργαζομένους τους με σκοπό την προστασία επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καλούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη δράση που σκοπό έχει την πρόληψη και την ασφάλεια όλων μας. Όσοι προσέλθουν πρέπει να έχουν μαζί τους μόνο τον ΑΜΚΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο