Το ΠΑΜΕ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους στην σύσκεψη Του Μπλόκου των Βουρβούρων

Το Μπλόκο των Βουρβούρων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη 2015 όπου θα συζητήσουν και θα πάρουν αποφάσεις για την οργάνωση αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά γρήγορα στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου που ψήφισαν από κοινού με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ το οποίο αποτελείται από ένα νέο πακέτο σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, που έρχεται να πολλαπλασιάσει τα ήδη αβάσταχτα βάρη των προηγούμενων μνημονίων και εφαρμοστικών νόμων, των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, για τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Το Μπλόκο των Βουρβούρων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη 2015, στο καφενείο του «Μαυραγάνη» στο Στάδιο της Τεγέας στις 8:30 μμ, όπου θα συζητήσουμε και θα πάρουμε αποφάσεις για την οργάνωση αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Ν. Αρκαδίας στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων που θα έχει συνεδριάσει και πάρει αποφάσεις για τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων μόλις την προηγούμενη μέρα 18 Οκτώβρη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο