Αποχαιρετισμός στον σύντροφο Ανδρέα Κατσούλα από την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντετριμμένα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και όχι μόνο, αποχαιρέτησαν και συνόδευσαν πρόσφατα στη τελευταία κατοικία του, τον ξεχωριστό σύντροφο, τον ακούραστο συναγωνιστή, τον ακέραιο Άνθρωπο, τον ικανότατο επιστήμονα και τον πολύτιμο φίλο Άνδρέα Κατσούλα!

Τόσο η επιστημονική κοινότητα της Τρίπολης, όσο και η κοινωνία της γενικότερα, έγιναν πιο φτωχές από τον πρόωρο θάνατο ενός συμπολίτη μας, που με τη στάση της ζωής του, αναβάθμιζε στην κυριολεξία την Ανθρώπινη πλευρά της πόλης μας.
Απλός, ταπεινός, μόνιμα αθόρυβος, στάθηκε σε όλη τη διαδρομή της ζωής του δίπλα στον πιο φτωχό, στο πιο αδικημένο και κατατρεγμένο από τη καθημερινότητα συμπολίτη μας, υποστηρίζοντας τον αφιλοκερδώς τις περισσότερες φορές, σε κάθε δύσκολη στιγμή μέσα και έξω από τα δικαστήρια, καταθέτοντας ακόμα και τη ψυχή του προκειμένου να τον δικαιώσει.

Ο πιο φιλοσοφημένος νομικός, που συνδίαζε άριστα τις νομικές του γνώσεις με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα εκείνα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων, τον έκαναν να ξεχωρίζει και να αποτελεί ο ίδιος το στήριγμα και το γραφείο του το καταφύγιο των αδικημένων συμπολιτών μας.

Ο Άνδρέας Κατσούλας δεν θα λείψει μόνο στους δικούς του, στους συγγενείς και στους συντρόφους του.
Θα λείψει σε όλη τη κοινωνία της Τρίπολης και ιδιαίτερα σε κείνους που τον είχανε ανάγκη, σε όλους εκείνους που εύρισκαν την ελπίδα στο γραφείο του, στο δικαστήριο και προπαντός στη παρέα από τον παρήγορο λόγο του.

Πιο πολύ όμως θα λείψει από την όμορφη πατρίδα του τη Κερπινή Γορτυνίας και από τους πατριώτες του, που έσπευδαν στο σπίτι του κάθε φορά που την επισκέπτονταν, προκειμένου να ακούσουν τις συμβουλευτικές, τις εύστοχες και πάντα διορατικές σκέψεις του.
Εμείς οι σύντροφοι και φίλοι του, υποσχόμαστε πως θα τον θυμόμαστε πάντοτε και θα πορευόμαστε στη ζωή με οδηγητή τις αξίες και τα ιδανικά που μας άφησε ως παρακαταθήκη ο σύντροφος Ανδρέας και είμαστε σίγουροι, πως το ποτισμένο από το αιμα των προγόνων του χώμα της Αρκαδικής γης, θα τον αγκαλιάσει με τη δέουσα αγάπη και στοργή που του αξίζει.

Τους οικείους του, που θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον Άνθρωπο που έφυγε από κοντά τους, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως ΑΝΘΡΩΠΟΙ , με όλα τα γράμματα κεφαλαία σαν τον Ανδρέα Κατσούλα, μένουν για πάντα Αθάνατοι στη ζωή και στη καρδιά μας!

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο