Προ των πυλών το 42ο Προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων ΟΤΕ Νοτιοδυτικής Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ νομού Αρκαδίας, συνδιοργανώνει, από κοινού, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης, το 42ο Προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων ΟΤΕ Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στην Τρίπολη την 31/3 & 1/4/2017, με θέμα «Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός και Σύγχρονη Ελλάδα».

Τις συνεδριακές εργασίες θα πλαισιώσουν δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη της πολιτισμικής συνέχειας, από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας, στην περιοχή της Αρκαδίας. Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 31-3-2017, ώρα 20.00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα γίνει, με ελεύθερη είσοδο, η προβολή της ταινίας του Αρκαδικής καταγωγής σκηνοθέτη κ. Αλ. Παπαηλίου «Πατρίδα είναι η παιδική ηλικία», παρουσία του ιδίου.

Το Σάββατο, 1-4-2017, ώρα 11.00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα μιλήσει ο ιδρυτής του Αρκαδικού Μουσείου Τέχνης & Ιστορίας με θέμα «Η σημασία της Αρκαδίας, από την αρχαιότητα, ως σήμερα», ενώ θα έχει προηγηθεί επίσκεψη -ξενάγηση των συνέδρων στον αρχαιολογικό χώρο της Τεγέας και το βραβευμένο Μουσείο της Αλέας Τεγέας.

JJ12

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο