Στις εκδηλώσεις των Γορτυνιακών Συλλόγων ο Δήμαρχος Ε. Κούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλευρό των γορτυνιακών Συλλόγων βρέθηκε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο συνεστιάσεων «Πεινακοθήκη» στην Τρίπολη, ο Σύλλογος Δρακοβουνιτών «Ο Πλάτανος» πραγματοποίησε αποκριάτικο γλέντι συνοδεία παραδοσιακής δημοτικής ορχήστρας. 

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας «Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος» πραγματοποίησε αποκριάτικο γλέντι και κοπή της βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Τρύφωνος Θαλασσινού.

Την ίδια ημέρα, την πίτα της για το νέο έτος έκοψε και η Αθλητική Ένωση Δημητσάνας στο κατάστημα «R4 Radaios» στη Δημητσάνα. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη σε κάθε εκδήλωση.

Ευκαιρία να έρθουν οι συμπατριώτες κοντά, να ανταλλάξουν ευχές με τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Κούλη και να συνομιλήσουν για θέματα που ταλαιπωρούν τις δημοτικές κοινότητες. 

sk1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο