Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 22/10/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής
22/10/2024

08:30 π.μ. 

22/10/2024

15:00 .μ.μ.

ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΕΑΣ

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΕΔΔΗΕ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 27950 / 43780

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν οι Εργασίες Ασφαλτόστρωσης στον Δρόμο Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα Κορινθίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα Κορινθίας, στο πλαίσιο του έργου για την αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στην Επαρχιακή Οδό Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά, με προϋπολογισμό 7.640.000 ευρώ. Στο σημείο βρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλάσης Τσιώτος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γιάννος και Σπύρος Αποστολόπουλος, συνοδευόμενοι

9η Περιφερειακή Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κλιματική Αλλαγή»

Στη σημασία της κλιματικής προσαρμογής και στη χρήση της τεχνολογίας για την καλύτερη διαχείριση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, εστίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην 9η Περιφερειακή Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κλιματική Αλλαγή», που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, εκπροσωπώντας την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) Στον χαιρετισμό του

Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης: Ξεπερνώντας το στίγμα και αγκαλιάζοντας τη νέα ζωή

Μέχρι το 2025, περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο γυναίκες θα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ