Νέα ημερομηνία για τα «Αλευροσκορπίσματα» στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αισθητηριακό εργαστήρι «Αλευροσκορπίσματα», που  αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 (ώρα 11:30), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης.

Το εργαστήρι, που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά (4 ετών και άνω), οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με τις Στρίγκλες εν δράσει.

Το αισθητηριακό παιχνίδι (messy & sensory play) αφορά οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει τη χρήση των αισθήσεων και, αν και λερώνει, έχει ποικίλα αναπτυξιακά οφέλη για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της ελευθερίας της έκφρασης. 

Με την καθοδήγηση της Χριστίνας Αγγελοπούλου και χρησιμοποιώντας φυσικά και άλλα υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις, όπως αλεύρι από τον νερόμυλο του Μουσείου, χρώματα και άμμο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να πειραματιστούν με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς, ακολουθώντας το ένστικτο και τη φαντασία τους.

 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

* Συνιστάται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια, καθώς και να έχουν μαζί τους μια δεύτερη αλλαξιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και δήλωση συμμετοχής υποψηφίων.

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και δήλωση συμμετοχής υποψηφίων. Ημερομηνία...

Αργολίδα: Συνελήφθησαν 8 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Επικαιροποίηση αιτήματος για την ένταξη της Καλαμάτας στις μαρτυρικές πόλεις

Κατευθύνσεις προκειμένου να επανακατατεθεί το αίτημα της Καλαμάτας στην αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό τον χαρακτηρισμό της ως μαρτυρική πόλη που επλήγη από τις δυνάμεις κατοχής την περίοδο 1940-1944, έδωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Αναστάσιο Ηλιόπουλο. Επικοινωνία για το θέμα είχε, επίσης, ο Δήμαρχος με τους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ