ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος Β. ΚυνουρίαςΦωτορεπορτάζ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στο Παράλιο Άστρος (pics)

Φωτορεπορτάζ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στο Παράλιο Άστρος (pics)

Με επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. Βάδην στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, με δύσκολες συνθήκες, αφού ο δυνατός αέρας ταλαιπώρησε αθλητές και αθλήτριες.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11 σε μια κούρσα όπου ήταν για εκείνη ιδανική ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024 και οι αγώνες που συμμετέχει αυτή την εποχή είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση του Αυγούστου.

Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέλαβε η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) με 1 ώρα 33.08.  Την τρίτη θέση στις Γυναίκες και την πρώτη στις Γυναίκες Κ23 κατέλαβε τη Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης).

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ήταν πρώτος στα 20χλμ. βάδην Ανδρών.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 κι έκανε δύο τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάς Πατρών) με 1.31.28 και την τρίτη ο Γιάννης Καυκάς (Ολυμπιάς Πατρών) με 1.32.20.

Δείτε αποτελέσματα 

Μετάβαση στο περιεχόμενο