Τοποθέτηση αυτόνομου συστήματος εισόδου – εξόδου ΑμεΑ SEATRAC στο Παράλιο Άστρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται, το αυτόνομο σύστημα εισόδου – εξόδου ΑμεΑ SEATRAC, το οποίο τοποθετήθηκε στο Παράλιο Άστρος, προκειμένου να δώσει σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να απολαύσουν μια απλή δραστηριότητα, όπως το κολύμπι, χωρίς καμία άλλη βοήθεια.

Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν.

Το SEATRAC βρίσκεται στην παραλία Καλλιστώ, μαζί με αποδυτήρια για ΑμεΑ και ντουζ. Το χειριστήριο μπορείτε να το βρείτε στην καφετέρια DEL MAR στο Παράλιο Άστρος και στο Σύλλογο ΑμεΑ Άστρους. 

Με την υποστήριξη του κατασκευαστή ΤΟΒΕΑ, όποιος επιθυμεί μπορεί να αποκτήσει δωρεάν το δικό του χειριστήριο, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2610876000 ή με email seatrac.preview@tobea.gr, χρεώνεται μόνο τα έξοδα αποστολής. 

Το δικαίωμα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα είναι αδιαπραγμάτευτο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο